Oloihimme sopivat lajikkeet

Boreal tarjoaa ammattiviljelijöiden käyttöön kattavan valikoiman pohjoisissa olosuhteissa menestyviä peltokasvilajikkeita. Ne takaavat kasvintuotannolle parhaat edellytykset. Laajassa valikoimassamme on tarjolla lajikkeita eri käyttötarkoituksiin, kaikille viljelyvyöhykkeille sekä vaihteleviin markkinatilanteisiin.

Oheisista lajikohtaisista linkeistä pääset tutkimaan lajikkeidemme ominaisuuksia – sekä sanallisia kuvauksia, että virallisten lajikekokeiden tuloksia. Kaikki lajikkeemme on huolella usean vuoden ajan eri koepaikoilla testattuja. Tämä takaa myös sen, että lajikeinformaatio on mahdollisimman luotettavaa.

BOR – Merkki kasvusta

Borealin lajikkeet on helppo tunnistaa lajikkeidemme nimen yhteydessä käytettävästä BOR-merkinnästä. Se kertoo, että kyseessä on huolellisesti testattu ja kilpailukykyinen laatulajike suomalaisiin viljelyoloihin.

BOR-viljelyratkaisu on tuotteillemme laadittu lajikekohtainen tietopaketti, joka kertoo lajikkeen ominaisuuksista ja viljelytekniikasta kaiken olennaisen parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pääsemiseksi.

Valitse laji